Lirik Lagu Nitip Kangen Versi Eny Sagita

Lirik Lagu Nitip Kangen Versi Eny Sagita



Lagu Nitip Kangen Ini adalah ciptaan dari Kakung Lintang yang dikemas dalam album Banyumasan akan tetapi dinyanyikan dengan versi baru oleh Eny Sagita dalam versi dangdut, yang tentunya menjadi lebih enak saat diperdengarkan.


Lirik Lagu Nitip Kangen Versi Eny Sagita


Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

reff:
Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Lk:
Semono ugo aku kangen sliramu,
Saben wayah turu eling parasmu..
Gelisah batin iki yen ora ketemu,
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku..

Ft:
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu.


Loading...

0 Response to "Lirik Lagu Nitip Kangen Versi Eny Sagita"

Post a Comment